fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

19/ 09/ 2017
  Протягом тривалого часу, Європейська Бізнес Асоціація підкреслювала необхідність внесення змін до Постанови Уряду 992, яка передбачає, що імпортери мають сплачувати так-звані авторські відрахування з певних видів електроніки. Ми постійно звертали увагу державних органів на той факт, що система розподілу вищезгаданих відрахувань не є прозорою та зрозумілою. Крім того, Асоціація пропонувала скоротити перелік обладнання, з якого мають сплачуватись зазначені відрахування, у відповідності до розвитку сучасних технологій. Зокрема, ми пропонували виключити з цього списку обладнання, яке може робити копію лише у цифровій формі. Європейська Бізнес Асоціація вітає публікацію Міністерством економічного розвитку і торгівлі України проекту Постанови Уряду, яка передбачає перегляд системи сплати авторських відрахувань з електроніки у відповідності до пропозицій бізнес-спільноти. Зокрема, проект передбачає скорочення переліку обладнання, з якого мають сплачуватись так-звані відрахування за приватну копію до аудіо та відео касет. Ми віримо, що прийняття цієї постанови матиме позитивний вплив на інвестиційну привабливість України та сподіваємося на її найшвидше прийняття.

Протягом тривалого часу, Європейська Бізнес Асоціація підкреслювала необхідність внесення змін до Постанови Уряду 992, яка передбачає, що імпортери мають сплачувати так-звані авторські відрахування з певних видів електроніки. Ми постійно звертали увагу державних органів на той факт, що система розподілу вищезгаданих відрахувань не є прозорою та зрозумілою. Крім того, Асоціація пропонувала скоротити перелік обладнання, з якого мають сплачуватись зазначені відрахування, у відповідності до розвитку сучасних технологій. Зокрема, ми пропонували виключити з цього списку обладнання, яке може робити копію лише у цифровій формі.

Європейська Бізнес Асоціація вітає публікацію Міністерством економічного розвитку і торгівлі України проекту Постанови Уряду, яка передбачає перегляд системи сплати авторських відрахувань з електроніки у відповідності до пропозицій бізнес-спільноти. Зокрема, проект передбачає скорочення переліку обладнання, з якого мають сплачуватись так-звані відрахування за приватну копію до аудіо та відео касет.

Ми віримо, що прийняття цієї постанови матиме позитивний вплив на інвестиційну привабливість України та сподіваємося на її найшвидше прийняття.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: